Navigatie update

Bij ons kunt u ook terecht voor de laatste navigatie updates voor uw BMW met CIC of NBT systeem. Momenteel is 2020-1 de meest recente versie. Deze kaartupdate is vanzelfsprekend per direct leverbaar bij BMW Retro.

 

CIC
De LCI (Facelift) E-series van BMW zijn voorzien van een CIC systeem met een harde schijf. Op deze harde schijf kan muziek gezet worden met een opslagcapaciteit van 12.5GB, maar ook de kaarten voor je navigatie staan hierop. Deze kaarten, kan eenvoudig worden geüpdate met een USB-stick. Je hebt voor het updaten ook een activatiecode nodig (ook wel bekend als FSC). BMW Retro voorziet u van deze code.

 

NBT
De nieuwere F-series zijn voorzien van het NBT Systeem. Dit systeem is sneller en uitgebreider dan de CIC. Ook de NBT heeft een harde schijf voor de navigatie kaarten en ook die worden met een USB-stick geüpdate.

 

Diensten
De navigatieupdate en eventueel FSC-code kunnen wij op afstand beschikbaar stellen. U kunt deze dan vanaf onze server middels een secured link binnenhalen. U zorgt dan zelf voor een USB-stick van minimaal 32GB voor de CIC kaarten of voor de NBT kaarten 64GB.

Natuurlijk kunt u ook langs komen met de auto, dan installeren we de kaarten direct voor u, terwijl u wacht. Dit duurt ongeveer 45 minuten.

© Copyright 2020 by BMW Retro